PROJECTE "ELS INVENTS QUE HAN CANVIAT EL MÓN"


The scientific method in english

Aquesta setmana hem treballat el mètode científic en anglès i ens ha agradat saber que els passos a seguir són molt semblants al català!
Aquí teniu el vídeo que hem vist i l'experiment que hem dut a terme!

1. question, 2 observation, 3 hypothesis, 4 experiment, 5 results and 6 conclusion!
Ara només ens cal esperar i observar que passa amb les nostres flors per poder extreure'n conclusions! Us mantindrem informats!!

Invents fets per nens

Si mireu aquest vídeo veureu com inventar no és cosa d'adults. Els nens i nenes també són capaços de tenir molt bones idees!Edat antiga: els egipcis.Com podem tenir bones idees pels nostres invents?

L'inventor Pau Garcia Milà ens dona bons consells per tenir bones idees per crear els nostres invents. Prenem nota! Feu clic als enllaços.Quins són els millors invents de la història?

Mirem aquest enllaç i descobrim quins són els millors invents de la història.

Els millors invents de la història

La prehistòriaLes etapes de la història i els seus invents

Anem a conèixer com a evolucionat la humanitat des de la seva aparició. Quines són les etapes de la història? Quins invents s'han produït a cada etapa?
Comencem! Per començar el nostre projecte primer hem de diferenciar tres paraules que s'assemblen però que no volen dir el mateix: invent, descobriment i experiment. A partir de lectures i vídeos podrem explicar quines són les diferències entre aquestes tres coses.

Mireu aquest vídeo i aprendreu coses sobre el mètode científic i els experiments.


1 comentari: